De verschillende diensten van Klik Succes

Een marketingbureau dient verschillende diensten aan te bieden om op die manier de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Bij Klik Succes delen we deze mening, maar gaan we ook een stapje verder. We bieden een breed palet aan marketingopties, bijvoorbeeld SEOSEA, linkbuilding, maar ook tekstschrijven en social-mediabeheer. Met deze diensten laten we al sinds 2010 zien een marketingbureau te zijn om rekening mee te houden. Veel van deze diensten hebben namen en afkortingen die niet direct voor zichzelf spreken, dus we lichten ze nu graag kort toe. U kunt ook verder navigeren voor een uitgebreide uitleg van alle diensten.

SEO? SEA?

Afkortingen die vaak voorbijkomen in de marketingwereld zijn SEO en SEA. Dit zijn twee van de belangrijkste middelen die we tot onze beschikking hebben. SEO staat voor Search Engine Optimization. Hierbij zorgt men ervoor dat de website, met name de teksten, geoptimaliseerd wordt met behulp van relevante trefwoorden en zoekwoorden. Hierbij moet de juiste balans gevonden worden tussen doelmatig gebruik van trefwoorden, ook wel keywords, en een prettig leesbare tekst. SEA staat voor Search Engine Advertising.

Hierbij worden advertenties bij relevante zoekopdrachten geplaatst. In het geval van Google staat uw advertentie dan bij Google Ads.
Het belangrijkste verschil tussen deze twee termen dat we bij SEO van organische kliks spreken en bij SEA van zoekmachine-adverteren.

Overige diensten

Naast het toepassen van SEO en SEA zijn er nog andere diensten die bijdragen aan de traffic naar uw website. Linkbuilding bijvoorbeeld, waarbij ervoor wordt gezorgd dat zoveel mogelijk sites linken naar uw website. Ook analyseren we de bezoekers van uw website via Google Analytics. Zo kunt u zien wat er goed gaat, en waar nog verbetering mogelijk is. Goede SEO is het begin van een goede website, maar een geoptimaliseerde én prettig leesbare tekst is niet altijd makkelijk te maken. Hiervoor helpen we u graag verder met ervaren tekstschrijvers. Sociale media zijn niet meer weg te denken uit het huidige medialandschap, maar haalt u alles eruit dat erin zit? Ook daarmee helpen we u graag op weg. Met dit totaalpakket aan diensten bent u verzekerd van succes voor uw website en bedrijf.