Waarom Klik Succes inschakelen voor uw SEA campagne?

Wij werken en onderscheiden ons op de basis van de volgende punten:

– 100 % transparant: 
U blijft altijd eigenaar van uw eigen campagne. Hierdoor houdt u altijd het overzicht, kunt u exact zien wat wij voor uw campagne hebben gedaan en, nog belangrijker, de kwaliteitsscore van uw campagne blijft hierdoor gewaarborgd (campagnes die opnieuw starten moeten ook opnieuw kwaliteit opbouwen)
– Continue monitoring: 
Wij onderhouden meer dan vijf jaar Google Ads campagnes en weten daardoor dat het, om een kwaliteitscampagne te draaien, cruciaal is wekelijks de campagnes te optimaliseren. Dat doen wij.
– Doelgerichte campagnes: 
Samen met u bepalen we de woorden waarop u gevonden moet worden om uw doelgroep te bereiken. Wij focussen ons op deze groep en filteren onnodige woorden eruit om onnodige kosten te voorkomen.
– Maandelijkse rapportage & contact: 
Door contact met elkaar te houden vullen we elkaar aan. U bent expert wat betreft uw bedrijf en vakgebied. Wij zijn expert wat betreft online marketing, in dit geval Google Ads.
Het is belangrijk dat er regelmatig contact is om de resultaten te evalueren en van daaruit de Google Ads campagne eventueel anders in te steken of nieuwe campagnes te starten.

Hoe vaak heeft u vandaag Google of een andere zoekmachine gebruikt om iets te vinden?

Een antwoord hebben wij niet op deze vraag, maar het is gigantisch. Misschien heeft u onze website ook via Google bereikt. Het aantal zoekopdrachten per dag blijft groeien. Zoekmachine adverteren is daarom heel interessant om uw doelgroep te bereiken, iedereen, dus ook uw doelgroep, gebruikt het. Dit zorgt er ook voor dat het risico op veel onnodig verkeer (geen potentiële klant) groot is.
Het is belangrijk om advertentiecampagnes scherp in te richten en te focussen op uw ‘echte’ doelgroep. U wilt het liefste alleen bezoekers die contact met u opnemen en klant worden. Dat is onmogelijk. Het is wel mogelijk om daar zo dicht mogelijk bij in de buurt te komen. Wij houden de campagnes na het inrichten ook minimaal wekelijks bij. Denkt u eraan om uw zoekmachine campagne(s) uit te besteden?

Google Adwords

Met Google Ads is het mogelijk om direct bovenaan te staan bij de topposities van Google. U betaalt alleen op het moment dat “de zoeker” op uw advertentie klikt. Daarbij is het mogelijk om per zoekwoord(groep) een aparte uiting te communiceren. U kunt uw doelgroep daarmee heel gericht bereiken. Google Ads is een uitstekende uitkomst wanneer u op verschillende zoekwoorden goed naar voren wilt komen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van een SEA campagne? Hieronder lichten we de verschillende SEA campagnes dieper toe.
Liever een gesprek met een SEA specialist? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.   

Search

Het belang van SEA Search Bij Klik Succes zijn we gespecialiseerd in de toepassing van SEA, waarbij Search een van de opties is als advertentiemogelijkheid. Het gebruik van zoekmachines, en dan met name Google, is zo groot dat adverteren bij…

Lees meer…

Video / Youtube Ads

Zet in op SEA Video/YouTube Maak gebruik van de populariteit van YouTube met SEA Video / Youtube. Iedereen kent YouTube, het grootste videoplatform ter wereld. Dagelijks kijken we meer dan een miljard uur naar het medium, dus dat het een…

Lees Meer…

Shopping

SEA Shopping – een andere manier van SEA marketing Het gebruik van SEA Shopping is voor bepaalde bedrijven een sterk wapen in de marketing. Via Google Shopping krijg je namelijk toegang tot een breed publiek, en kijken mensen op een…

Lees Meer…

Retargeting

SEA Retargeting – een sterke strategie Soms hebben mensen een duwtje in de rug nodig en SEA Retargeting kan ze die geven. Met Retargeting herinner je mensen aan hun interesse in je bedrijf en maak je het zo aantrekkelijk mogelijk…

Lees meer…

Display

Gebruik het bereik van SEA Display SEA Display is één van de troeven in het marketingpakket van Klik Succes. Met onze blik op SEA zetten we een zo divers mogelijke strategie neer. Hierbij kiezen we de juiste toepassing van SEA…

Lees meer…