SEA Shopping – een andere manier van SEA marketing

Het gebruik van SEA Shopping is voor bepaalde bedrijven een sterk wapen in de marketing. Via Google Shopping krijg je namelijk toegang tot een breed publiek, en kijken mensen op een andere manier naar je advertentie. En pas wanneer er op jouw advertentie geklikt wordt, hoef je te betalen voor deze reclame. Op deze manier ben je verzekerd van een groot bereik, zonder dat je daar een fortuin voor kwijt bent. Bij Klik Succes geloven we dat SEA voor ieder bedrijf een groot verschil kan maken. Wellicht dat dit platform hierbij voor jouw bedrijf de ideale mogelijkheid is voor online marketing.

Wat is SEA Shopping?

Als je een zoekopdracht invoert bij Google krijg je verschillende resultaten te zien. De eerste paar resultaten zijn advertenties, lees hier meer over bij SEA Search. De overige resultaten noemen we de organische zoekresultaten. Als je wilt weten hoe je zo hoog mogelijk komt in deze organische zoekresultaten verwijzen we je graag naar de pagina over SEO. Naast deze advertenties en organische zoekresultaten heb je, doorgaans rechts in beeld, een Google Shopping vlak. Hier krijg je reclame te zien die aansluit op de trefwoorden in de zoekopdracht. Vooral verkopers van producten kunnen hier erg veel winst behalen. Hierbij is het juist instellen van de parameters in Analytics een belangrijke strategie. We werken graag samen met jou aan deze parameters om marketingsucces te bereiken.

Vergroot je bereik

De beste resultaten worden bereikt met een combinatie van SEOSEA en de resterende zaken. Alle tandwielen moeten goed in elkaar passen. Geoptimaliseerde teksten via SEO maken je gebruik van SEA aanzienlijk succesvoller. Voor bedrijven die producten verkopen is een goede koppeling met de webshop daarom essentieel. Deze webshop en de afbeeldingen van jouw producten worden in een goede campagne gebruikt voor Google Shopping. Wanneer je dit dus goed afstemt kun je zowel in de organische resultaten, Google Ads en Google Shopping verschijnen. Doordat gebruikers keer op keer met jouw producten in aanraking komen zullen ze eerder geneigd zijn door te klikken naar jouw website en webshop.

Wil je weten hoe we voor jouw bedrijf SEA Shopping kunnen toepassen of wil je je huidige website verder optimaliseren voor een betere vindbaarheid? Neem contact op met een SEA specialist.

Terug naar SEA “Algemeen”