Slide 2 - copy

De overige diensten van Klik Succes

Naast SEO en SEA kunt u ook voor veel overige diensten bij Klik Succes terecht. De basis van een goede marketingstrategie is een breed plan met veel inzet uit verschillende hoeken. Search Engine Optimization, of SEO, en Search Engine Advertising, of SEA, zijn hierbij de basis van uw campagne. Maar er komt altijd meer bij kijken, en dat plaatsen wij onder overige diensten. Dat u een goede ondernemer bent, betekent niet gelijk dat u ook websites kunt maken, natuurlijk. En volgens de principes van SEO een tekst in elkaar zetten is ook niet gemakkelijk. Zeker niet als het ook voor de klant prettig leesbaar moet zijn. Wij kijken graag met u mee naar wat we u zelf kunt doen, wat wij voor u kunnen betekenen en wat de experts in ons netwerk voor overige diensten kunnen doen.

Overige diensten - hoe het werkt

Het werkt als volgt: u komt bij ons met uw vraag om een grotere online zichtbaarheid en groter bereik, met als doel meer klandizie. We kijken eerst naar het bronmateriaal: hoe ziet uw website eruit? Wat zijn de verbeterpunten volgens SEO? Is SEA rendabel voor u? Hoe zijn uw social-mediakoppelingen? Is uw website makkelijk en overzichtelijk te navigeren? We analyseren de website van de voorkant en geven verbeterpunten aan. Maar we kijken ook met Google Analytics naar de achterkant: waar komen de bezoekers vandaan? Wat doen ze op de website? Hoe lang kijken ze en wanneer klikken ze weg? Hier kan nuttige informatie vandaan komen waar we uw marketingstrategie mede op kunnen baseren.

De overige diensten - full service marketingbureau

Als we weten welke kant we samen op willen kan het zijn dat u bepaalde dingen graag zelf doet. Als u thuis bent in het bouwen van websites bijvoorbeeld, wilt u dat graag zelf doen. Maar misschien doet u het liever niet zelf. Daar komen die genoemde overige diensten om de hoek kijken. Wij noemen onszelf graag een full-service marketingbureau. Dus niet alleen de strategie bepalen, maar ook helpen bij de uitvoer. Wij helpen u graag om met experts uit ons netwerk voor tekstschrijven, webontwikkeling, social-mediabeheer en nog veel meer om samen uw marketingcampagne tot een groter succes te maken.

Over welke overige diensten hebben we het?

 • Content voor website – teksten en afbeeldingen
 • Conversieoptimalisatie
 • E-mailmarketing
 • Huisstijl
 • Offline marketing (uitingen)
 • Promotiefilm / bedrijfsfilm
 • Promotiefilm of video
 • Social media beheer en/of adverteren
 • Training / coaching – voor onder andere SEO en SEA

Website laten maken?

U heeft een website en u wilt deze modern maken? Of u begint een nieuw bedrijf, nieuwe website of webshop? En u heeft geen web-ontwikkelaar? 

Wij werken sinds 2006 in de “branche” online marketing. In deze periode hebben wij veel meegemaakt, zijn we veel mensen en specialisten tegengekomen. Voor het bouwen van websites gaat het niet alleen om de technische kennis van een website. Net als bij online marketing campagnes/strategie, is het van belang samen na te denken over de aanpak. Wat wilt u communiceren, hoe wilt u dat uw bedrijf communiceert en overkomt? Dat is van belang voor een succesvolle website. Daarbij is het wel prettig als de web-ontwikkelaar fijn en pro-actief communiceert en handelt. 

Wij werken ruime tijd samen met Bluepoint Webdesign. 
Waarom zijn wij tevreden met hen:

 • Bluepoint is ook gevestigd in Hilversum. Dat maakt het makkelijker sneller te schakelen. Oók in de tijd dat we kunnen videobellen;
 • Persoonlijke benadering en prettige samenwerking;
 • Pro-actieve houding; ze denken écht na en mee, nadat ze weten wat iemand/een bedrijf wilt (bereiken). Nadat de website online staat, blijft Bluepoint Webdesign zich pro-actief opstellen;
 • Vertrouwen in elkaar. We hebben meerdere projecten met elkaar samengewerkt. Dat loopt soepel, óók als we elkaar even minder begrijpen of andere ideeën hebben. Onderling respect werkt goed merken wij.
 • Kwaliteit. Niet onbelangrijk; de technische kennis en uitvoering is goed. 
 • Zelfde klant- en werkbenadering. Doordat beide partijen dezelfde werkethos hebben zorgt dat voor een prettige samenwerking. Ook met opdrachtgevers. 
 • Grafische achtergrond. Bluepoint Webdesign bouwt niet alleen websites. Ze hebben ook een grafische achtergrond. Een logo, nieuw design, folder of ander werk kunnen zij ook met kwaliteit leveren.

Wij zijn erg blij met deze samenwerking en maakt het werken nog leuker. 
Wilt u een (nieuwe) website en ook samenwerken op deze manier? Neem dan contact op met Bluepoint Webdesign