Over ons

Al sinds de oprichting van Klik Succes in 2010 begeleiden we onze klanten door de wereld van online marketing. In deze constant veranderende wereld moeten specialisten bijblijven en dat is precies wat wij doen. Door altijd op de hoogte te zijn van de nieuwste ontwikkelingen in marketingland kunnen we onze klanten altijd voorzien van de beste diensten en adviezen, zodat wij kunnen zorgen voor een succesvolle marketingcampagne. Hierbij houden we altijd het doel van de klant in de gaten. Want succes voor de klant is succes voor ons: een win-winsituatie. Hierbij vinden we het belangrijk om regelmatig te rapporteren over de voortgang van de marketingcampagne, zodat we transparante gesprekken kunnen voeren over de behaalde resultaten en de vervolgstappen.

Klik Succes is Google Certified Partner.

Hoe gaan we te werk?

We stellen samen met u de doelen voor uw bedrijf en website. Vervolgens maken we met Google Analytics een analyse van de huidige situatie. We bespreken samen wat voor handelingen hierop volgen, waarbij we kunnen kiezen uit alle mogelijkheden die Klik Succes te bieden heeft. Denk hierbij aan onze specialiteit SEA, maar ook vele toepassingen van SEO, en daarnaast webontwikkeling, schrijfwerk, social-mediabeheer, en nog veel meer. Niet voor niets noemen we onszelf graag een full service online marketingbureau. Alles wat maar te maken heeft met online marketing kunnen we u bij helpen. Via Google Ads zetten we uw marketingcampagne op, waarbij u maandelijks gerapporteerd wordt over de voortgang, groei en conversie.

De juiste doelgroep voor de klant

Het allerbelangrijkste punt bij gerichte marketing en succesvolle conversie, een bezoeker die een aankoop doet, is het bepalen en bereiken van de juiste doelgroep. Met online marketing kunnen veel mensen bereikt worden, maar met goede online marketing worden de juiste mensen bereikt. Hiervoor werken we nauw samen met onze klanten. We vinden het belangrijk om een prettige werkrelatie te hebben, want een fijne samenwerking draagt bij een goed resultaat. Met al meer dan 10 jaar ervaring en vele lange-termijn klantrelaties laten we zien ons in te zetten voor het succes van de klant en daarmee ons eigen kantoor in Hilversum. Een gedegen samenwerking is de sleutel tot een succesvolle online marketingcampagne voor uw bedrijf.

 

Wilt u gebruik maken van onze diensten of wilt u weten hoe we onze diensten voor uw bedrijf kunnen inzetten?