Gebruik het bereik van SEA Display

SEA Display is één van de troeven in het marketingpakket van Klik Succes. Met onze blik op SEA zetten we een zo divers mogelijke strategie neer. Hierbij kiezen we de juiste toepassing van SEA voor jouw bedrijf. We kunnen voor ieder bedrijf een passende marketingstrategie uiteenzetten, maar dat is zeker geen kopieerwerk. Ieder bedrijf krijgt een op maat gemaakte samenstelling van mogelijkheden. En hierover gaan we graag in gesprek om aan te geven waar wij denken dat jouw kansen liggen. Hoge resultaten bij Google is een veelgehoorde eis, maar Google kan veel meer betekenen dan alleen de zoekresultaten. En daar is Display een interessant voorbeeld van.

Wat is Google Display?

Als wij het hebben over SEA Display, gaat dat over het gebruiken van het Google Display Netwerk. Het Google Display Netwerk is een verzameling websites die een partnerschap hebben met Google. Je kunt natuurlijk inschatten dat dit een enorm bereik behelst. Er wordt zelfs gezegd dat via dit netwerk maar liefst 83% van alle unieke internetgebruikers bereikt wordt! En hoe werkt het? Jouw advertentie komt via Google in hun netwerk terecht en daardoor op de websites die erbij aangesloten zijn. Dit netwerk is zoals gezegd enorm groot, denk aan YouTube, maar ook aan Nederlandse sites als nu.nl en buienradar. Hierbij kun je dus heel specifiek inzetten op bepaalde doelgroepen en onderwerpen.

SEA Display in een brede marketingstrategie

Het toepassen van dit netwerk klinkt fantastisch, maar let wel: je moet wel de goede mensen bereiken. 83% van alle internetgebruikers is een goede statistiek, maar als de reclame voor jouw glazenwassersbedrijf in Canada wordt getoond schiet je daar natuurlijk niets meer op. Daarom is het belangrijk om je doelgroep goed te kiezen en je strategie daarop aan te passen. We kijken graag samen met jou naar de resultaten uit Google Analytics om te kijken hoe de traffic naar jouw website tot stand komt. Hier kun je vervolgens naar handelen, waarbij je ook kunt kijken naar andere toepassingen van SEA, zoals Shopping of Search. Maar ook SEO, social-mediakoppelingen, en optimalisatie van je website zijn zaken die van belang zijn

Wil je weten hoe we voor jouw bedrijf SEA Display kunnen toepassen of wil je je huidige website verder optimaliseren voor een betere vindbaarheid? Neem contact op met een SEA specialist.

Terug naar SEA “Algemeen”