De overige diensten van Klik Succes

Naast de uitvoerige SEO- en SEA-praktijken kun je ook voor veel overige diensten bij Klik Succes terecht. De basis van een goede marketingstrategie is een breed plan met veel inzet uit verschillende hoeken. Search Engine Optimization, of SEO, en Search Engine Advertising, of SEA, zijn hierbij de basis van je campagne. Maar er komt altijd meer bij kijken, en dat plaatsen wij onder overige diensten. Dat je een goede ondernemer bent, betekent niet gelijk dat je ook websites kunt maken, natuurlijk. En volgens de principes van SEO een tekst in elkaar zetten is ook niet gemakkelijk. Zeker niet als het ook voor de klant prettig leesbaar moet zijn. Wij kijken graag met je mee naar wat we je zelf kunt doen, wat wij voor je kunnen betekenen en wat de experts in ons netwerk voor overige diensten kunnen doen.

 

Overige diensten - hoe het werkt

Het werkt als volgt: jij komt bij ons met je vraag om een grotere online zichtbaarheid en groter bereik, met als doel meer klandizie. We kijken eerst naar het bronmateriaal: hoe ziet je website eruit? Wat zijn de verbeterpunten volgens SEO? Is SEA voor jou rendabel? Hoe zijn je social-mediakoppelingen? Is je website makkelijk en overzichtelijk te navigeren? We analyseren je website van de voorkant en geven verbeterpunten aan. Maar we kijken ook met Google Analytics naar de achterkant: waar komen je bezoekers vandaan? Wat doen ze op je website? Hoe lang kijken ze en wanneer klikken ze weg? Hier kun je goede informatie uithalen waar je jouw marketingstrategie op kunt baseren.

 

De overige diensten als kers op de taart

Als we weten welke kant we samen op willen kan het zijn dat je bepaalde dingen graag zelf doet. Als jij thuis bent in het bouwen van websites bijvoorbeeld, zul je dat graag zelf doen. Maar misschien doe je het liever niet zelf, en daar komen die genoemde overige diensten om de hoek kijken. Wij noemen onszelf graag een full-service marketingbureau. Dus niet alleen de strategie bepalen, maar ook helpen bij de uitvoer. Wij helpen je graag zelf, om met experts uit ons netwerk met tekstschrijven, webontwikkeling, social-mediabeheer en nog veel meer om samen jouw marketingcampagne tot een succes te maken.

Neem hier contact op

Over welke overige diensten hebben we het?

  • Content voor website - teksten en afbeeldingen
  • Conversieoptimalisatie
  • E-mailmarketing
  • Huisstijl
  • Offline marketing (uitingen)
  • Promotiefilm / bedrijfsfilm
  • Promotiefilm of video
  • Social media beheer en/of adverteren
  • Training / coaching - voor onder andere SEO en SEA
  • Webontwikkeling