Hoe je met SEO Linkbuilden je marketingcampagne ondersteunt

SEO Linkbuilden is een interessante vorm van online marketing die eenvoudig klinkt, maar toch vervaarlijk is in de toepassing. Zoals met veel zaken die met marketingstrategieën te maken hebben klinkt het simpel, maar je moet verder kijken dan je neus lang is en serieus te werk gaan. Het principe achter linkbuilden, of ook wel linkbuilding, is dat websites een link hebben naar jouw website. Op die manier ziet Google dat er veel websites zijn die linken naar jouw pagina. Dit valideert het belang van jouw pagina en dit resulteert in een hogere positie bij de zoekresultaten. Uiteraard is de realiteit niet zo simpel als we het nu voorspiegelen.

SEO Linkbuilden vraagt om de juiste aanpak

Het sleutelpunt van Linkbuilden is niet kwantiteit, maar kwaliteit. Je kunt heel wat pagina’s vinden om op te linken. Een enorme lijst met linkpagina’s is echter lang niet zo effectief als een serieuze partner. Maar het is natuurlijk niet makkelijk om gelinkt te worden door een grotere pagina. Dat is het lastige van deze strategie. Je moet gebruik maken van je netwerk en inzetten op goede linkpartners. Wij kijken graag met je mee en selecteren goede partners en kennen er wellicht ook nog wel een paar. SEO Linkbuilden is een onderdeel van het totaalpakket aan maatregelen voor jouw online marketingcampagne. Aansluitend bij SEO Linkbuilden is social-mediabeheer een pré.

Het grote geheel

In jouw volledige online marketingstrategie is SEO Linkbuilden een onderdeel. Samen met de andere mogelijkheden via SEO, of Search Engine Optimization, en SEA, of Search Engine Advertising, breng je jouw website beter onder de aandacht bij je klanten. Dit doe je door je online bereik te vergroten. Wij kijken naar jouw product of en dienst en  passen onze strategie daarop aan. We analyseren het bereik van je website via Google Analytics en nemen maandelijks de vorderingen door en passen aan waar nodig. We hebben een uitgebreid pakket aan diensten klaar staan, met SEO, SEA, Linkbuilden, Retargeting en de mogelijkheid om via verschillende platformen te adverteren. Ook hebben we een netwerk aan tekstschrijvers en webontwikkelaars tot onze beschikking om jou te voorzien van de beste mogelijkheden tot online succes.

Wil je weten hoe we voor jouw bedrijf Linkbuilding kunnen toepassen of wil je je huidige website verder optimaliseren voor een betere vindbaarheid? Liever direct contact met ons voor een gesprek?

Terug naar SEO “Algemeen”